Zijn carports goedkoper dan garages?

Een carport is meestal de helft van de prijs van het toevoegen van een garage ingebouwd in een huis of als vrijstaande garage. De kosten voor een garage en een carport kunnen variëren afhankelijk van de stijl, afmetingen en andere projectfactoren. Een eenvoudige carport is het goedkoopst, terwijl een carport met muren waarschijnlijk duurder zal zijn. Ontvang gratis advies en schattingen van garage-, schuur- en behuizingsaannemers in uw stad.

Carports en garages helpen uw auto te beschermen tegen de elementen. Ze voorkomen dat hagel, sneeuw en regen uw auto raken, en wanneer ze aan uw huis zijn bevestigd, kunt u deze elementen omzeilen om van en naar uw voertuig te komen. Ondanks deze weinige vergelijkbare kenmerken zijn carports en garages echter zeer verschillende structuren. We schetsen de verschillen tussen de twee materialen hieronder, zodat u een beter geïnformeerde beslissing kunt nemen over welke geschikt zou kunnen zijn voor uw huis.

Zowel carports als garages zijn verkrijgbaar in veel verschillende looks en stijlen. Carports kunnen een eenvoudig metalen frame zijn met een dak, een metalen frame gedrapeerd in stof of een permanente structuur die aan uw huis is bevestigd. Een carport mag geen muren of drie muren hebben. Deze muren kunnen gemaakt zijn van baksteen, steen of zijkanten om bij uw huis te passen.

Aangesloten carports kunnen ook worden gebruikt als buitenterras en als autoafdekking omdat ze aan ten minste één kant open zijn. Garages kunnen aan uw huis of een vrijstaande structuur worden bevestigd. Ze hebben altijd vier muren en een dak en zijn een volledig afgesloten ruimte. Hoewel een carport een op zichzelf staande structuur kan zijn die is gebouwd voor eenvoud, passen garages het meest waarschijnlijk bij de rest van uw huis in stijl, uiterlijk en materiaal.

Of de garage nu aan uw huis is bevestigd of vrijstaand is, deze heeft waarschijnlijk hetzelfde gevelbeplating- en dakbedekkingsmateriaal als de rest van uw eigendom. Garages worden vaak gebruikt voor opslag naast het vasthouden van uw voertuig. Ze kunnen worden vergrendeld en worden vaak aan het huis bevestigd voor gemakkelijke toegang. Het is gebruikelijk dat in een garage ook gereedschap, grasmaaiers, fietsen, buitenuitrusting of andere items worden ondergebracht.

Garages kunnen ook worden afgewerkt om gebruik voor bedrijven mogelijk te maken of een tweede verdieping erboven hebben om een extra woonruimte te creëren. Het maakt niet uit welk type carport u opricht, het is waarschijnlijk een snellere, eenvoudigere installatie dan een garage. Omdat carports een eenvoudig frame met dak kunnen zijn, kunnen ze binnen enkele uren tot dagen worden geïnstalleerd. Zelfs als ze drie muren hebben, is het onwaarschijnlijk dat ze ramen en geen deur hebben, dus de installatie kost minder tijd.

Er zijn carportkits verkrijgbaar waarmee je zelf een eenvoudige structuur kunt bouwen. Voor uitgebreidere ontwerpen of carports die aan uw huis zijn bevestigd, kunt u het beste een aannemer de installatie laten uitvoeren. Garages zijn een meer betrokken proces voor het bouwen. Ze hebben vier muren, evenals een deur die kan worden geopend en gesloten om auto's binnen te laten.

De muren zijn vaak sintelblok of een ander duurzaam materiaal en bedekt met gevelbeplating die past bij wat er op de rest van uw huis wordt gebruikt. Dit proces kan dagen tot weken duren, afhankelijk van de grootte en hoe u het interieur wilt afwerken. Zowel carports als garages hebben een breed scala aan kosten. In het geval van garages zijn de kosten voornamelijk gerelateerd aan de grootte en het type afwerkingsmaterialen dat u gebruikt.

Omdat de garage bij het huis moet passen, zal de garage ook in kosten stijgen als je een dure gevel hebt. Voor carports worden de kosten grotendeels gedreven door de vraag of dit een open carport is of dat het muren heeft en waar die muren van zijn gemaakt. Een eenvoudige carport kost misschien maar een paar honderd dollar, terwijl een permanente structuur meer kost. Garages worden echter beschouwd als onderdeel van de woonruimte.

De wanden moeten brandvertragend en vaak geïsoleerd zijn. Ze hebben meestal elektriciteit, waarvoor een andere set codes nodig is. Ze hebben zowel een vergunning als een inspectie nodig, wat kan bijdragen aan bouwkosten en tijdlijnen. Garages bieden meer veiligheid en bescherming voor uw voertuig.

De garagedeuren kunnen worden vergrendeld als ze niet open zijn, zodat uw auto en bezittingen veiliger zijn. Omdat er vier muren en een dak zijn, zal een garage ook beter werk doen om te voorkomen dat de elementen naar binnen komen. Een carport is een betere optie als je meer geïnteresseerd bent in een goedkope optie. Carports kunnen half zoveel, of zelfs lager, kosten dan een garage.

Daarom is het kiezen voor een carport gunstiger als je een beperkt budget hebt. Een carport is geen geweldige plek om andere dingen dan je voertuig op te bergen. De elementen (regen, sneeuw, ijzel en zonlicht) kunnen de dingen die je daar stapelt vernietigen, naast het feit dat het er gewoon slecht uitziet om van je voortuin iets te maken dat eruitziet als een eeuwigdurende rommelverkoop. Hoewel veel huizen garages hebben die volledig zijn omsloten met muren, dakbedekking en een ingang, kiezen veel mensen ervoor om een voertuig niet binnen op te bergen.

Gelukkig is een carportgarage een geweldig alternatief. Wat is een carport precies? Terwijl garages volledig zijn omsloten met muren, dakbedekking en een ingang, zijn carports meestal open metalen constructies bedekt met een metalen of stoffen dak. Elke oplossing voor autoopslag biedt zijn eigen lijst met voordelen. Als u extra ruimte nodig heeft om uw spullen of voertuigen op te bergen, en u niet zeker bent van de voordelen van een carport versus.

Wanneer u beslist over een carport vs. Een garage, de kosten zijn zeker een van de grootste factoren om te overwegen. Gemiddeld kosten carports aanzienlijk minder, omdat ze minder materiaal nodig hebben om te bouwen dan een garage. Als de prijs van uw nieuwe metalen gebouw een twistpunt is, wilt u misschien meer naar een carport leunen.

Maar wanneer u winkelt bij Alan's Factory Outlet, kunt u er zeker van zijn dat, ongeacht welke structuur u kiest, we er hard aan zullen werken om u te helpen de laagst mogelijke prijs te krijgen zonder in te boeten aan kwaliteit. Je zult waarschijnlijk nog steeds met je plaatselijke bouwcodekantoor moeten praten voordat je je carport bouwt. Een ander geval waarbij een carport beter is, is als je niet geïnteresseerd bent in het gebruik van de ruimte voor opslag of als een uitgebreide woonruimte. Van appartementen en appartementen tot parken en scholen, een carportgarage kan een verscheidenheid aan gemeenschapsdoeleinden dienen.

Ik wil er wel een die aan het huis is gebouwd en bij dezelfde stijl past; in tegenstelling tot een metalen carport, dus ik denk niet dat het afbreuk zal doen aan de waarde. Als de carport aan alle kanten open is, moet u mogelijk nog steeds problemen met zware sneeuwval aanpakken als u in een koud klimaat leeft. Nu je de verschillen kent tussen een carport en een garage, is het tijd om te bepalen welke beter is. Over het algemeen heb je echter veel minder inspecties en regelgevende hoepels nodig met een carport dan een garage.

De duurzaamheid van een carport daarentegen is volledig afhankelijk van de constructiebeslissingen die u neemt. Ik ben het echter volledig eens met de opmerking van Curt D'Onofrio, en weet dat als het een bijgevoegde carport was, het minder waarschijnlijk zou zijn om gewoon gevuld te worden met rommel dan wanneer het een garage zou zijn ;-) Het is ook aan de enige kant van het huis die briesjes door de ramen kan krijgen en zich zorgen maakt over het blokkeren van een van die bries met stevige wanden. Van daaruit kan een carport eenvoudig worden gebouwd uit een metalen frame of een eenvoudige, driezijdige structuur. Als u nog geen geschikte betonplaat voor uw carport heeft, zijn de kosten voor het storten van beton extra kosten.

Of het nu op scholen, parken, luchthavens of op trottoirs in de stad is, gemeenten kunnen ook carports gebruiken om bushaltes en andere ophaal- en afzetgebieden voor transport te beschermen. Carports zijn ideaal voor mildere klimaten waar ze kunnen beschermen tegen zonnestralen, pollen, regen, hagelschade en vergelijkbare weersomstandigheden. Of u nu aan auto's of in de bouw werkt, een carport kan een schaduwrijke en weerbestendige werkruimte bieden voor uw buitenactiviteiten. .

Leave Reply

Required fields are marked *