Wat betekent een carport?

Sloane House in Elmhurst, Illinois, in 1910, wordt gecrediteerd als het eerste bekende huis ontworpen met een carport. Een carport is een overdekte structuur die wordt gebruikt om voertuigen, voornamelijk auto's, beperkte bescherming te bieden tegen regen en sneeuw. Dus ik was daar, op de trede naar de deur van de carport, keek neer op de doos, voelde me schuldig omdat ik hem had gehuurd. In 1913 werden carports ook in dienst van andere Prairie School-architecten zoals de firma Purcell in Minneapolis, Feick %26 Elmslie in hun ontwerp voor een residentie in Lockwood Lake, Wisconsin.

Ze verklaarde dat het bieden van een vreugdevuur voor het roosteren van hotdogs en marshmallows, evenals het creëren van een dansruimte op een carport of garage een goedkope, leuke manier was om een geweldig feest te organiseren. Wijlen architectuurhistoricus David Gebhard suggereerde dat de term carport voortkwam uit het gebruik van de functie in Streamline Moderne residenties uit de jaren dertig. Kortom, Gismo Power, dat Ginsberg-Klemmt oorspronkelijk ontwierp voor de campus van New College, is een carport die uw auto beschermt tegen de elementen en tegelijkertijd oplaadt en hij is volledig mobiel. Een carport is een overdekte structuur die wordt gebruikt om voertuigen, voornamelijk auto's, beperkte bescherming te bieden tegen de elementen.

In de jaren dertig tot en met de jaren vijftig werden carports ook gebruikt door Frank Lloyd Wright in zijn Usonian Houses; een idee dat hij waarschijnlijk kreeg van Griffin, een voormalige medewerker. Hij hervatte zijn aanvallen in 1999 met de verkrachting van een 13-jarig meisje dat werd ontvoerd in een carport achter een flatgebouw. Centraal verwarmde accommodatie met dubbele beglazing met veel aantrekkelijke kenmerken, waaronder carport en achterserre. Ja, meneer; de ingang van de garage daar, min of meer carport; ja, de ingang is van Westbrook.

In de jaren dertig tot en met de jaren vijftig werden carports ook gebruikt door Frank Lloyd Wright in zijn Usonian Houses, een idee dat hij misschien heeft gekregen van Griffin, een voormalige medewerker.

Leave Reply

Required fields are marked *