Waar carportonderdelen kopen?

Centraal stalen gebouw brengt uw metalen bouwcomponenten en hardwareproduct dat u rechtstreeks bij ons tegen groothandelsprijzen kunt kopen, Building Components · Base-rails · Tubing · Trusses Centraal stalen gebouw brengt uw metalen bouwcomponenten en hardwareproduct dat u tegen groothandelsprijzen kunt kopen rechtstreeks van ons. Koop in bulk of afzonderlijke componenten, met versnelde levering in het hele land. Of je nu een carport opzet of een metalen schuur ontwerpt, je moet een metalen gebouw omlijsten voordat je de folie kunt toevoegen. Dus, wat zijn de typische framecomponenten van een metalen gebouw of carport? De minimale metalen framecomponenten van gebouwen worden doorgaans spanten en kolommen genoemd.

Naarmate het type metalen gebouw verandert, omvat het frame ook bogen, beugels, basisrails, beenpalen en trim. Al deze componenten zijn gemaakt van metaal. Wat zijn de typische componenten bij het inlijsten van metalen gebouwen? Metalen gebouwen kunnen uit verschillende frame-elementen bestaan. Hoeveel van deze elementen worden gebruikt, hangt af van de grootte en het doel van het gebouw.

Typische frame-elementen van een metalen gebouw zijn de kolommen en spanten. Frame-elementen voor carports en geprefabriceerde metalen gebouwen omvatten echter hoedenkanalen. Bogen, beugels, basisrails, beenpalen en sierlijsten. Een carport - gewoon een metalen frame met een afdekking om zon en regen af te houden - is de eenvoudigste metalen gebouwen en bevat dezelfde framecomponenten als een metalen garage en/of schuur.

Commerciële gebouwen daarentegen zouden alle hierboven genoemde componenten bevatten, evenals secundaire framecomponenten voor stabiliteit en duurzaamheid. De hoedenkanalen hebben hun naam te danken aan hun hoedachtige vorm. Hoedkanalen bevatten een gegroefd metalen stuk dat perfect is voor het egaliseren van muren of plafonds. De vorm is ook ergonomisch vriendelijk, waardoor hij eenvoudig te installeren is zonder veel gedoe.

Hoedkanalen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder staal en aluminium. Hoedenkanalen zijn erg gewild bij metselaars en bouwers, omdat dit de meest betaalbare manier is om muren te egaliseren. Ze bieden niet alleen voordelen in het bouwproces, maar ze beschermen ook uw binnen- en buitenframes tegen brand, vocht, corrosie en andere gevaarlijke gevaren. Bestel bij het volledig omsluiten van de zijkant gewoon de juiste hoeveelheid 3'W-verlengstukken om de zijwandhoogte van uw metalen carport te bedekken.

Kleinere metalen gebouwen zoals carports of kleine gereedschapsschuren kunnen dezelfde holle vierkante buizen gebruiken die gewalst staal worden genoemd voor de pootpalen. Is het enige bedrijf dat zowel carportkits met vierkante buizen aanbiedt als de rode ijzeren metalen bouwpakketten aan elkaar geschroefd. Deze hoogwaardige metalen carportkits zijn speciaal ontworpen en verpakt voor diegenen die het zelf willen doen en een duurzame, eenvoudige stalen carport nodig hebben die klaar is om te bouwen bij aankomst. Mocht u besluiten om van uw metalen carport een nutsbedrijf of Sonoran-garage te maken, wilt u waarschijnlijk een voetgangersdeur naast de rollup of sectie voor uw eigen persoonlijke toegang.

Geef een afwerking wanneer geïnstalleerd onder extra lambrisering aan de zijkanten van carports, rond inloopdeuren, garagedeuren en ramen. Een metalen carport of garage is een betaalbare en duurzame manier om uw voertuig te beschermen of een werkplaatsruimte te creëren. Als je je afvraagt wanneer je oudere en verouderde carport is gebouwd, ben je waarschijnlijk klaar voor vervanging. First Choice Carports is gericht op geweldige klantenservice en helpt u bij het aanpassen van het perfecte metalen gebouw.

De metalen carportdivisie opereert vanuit de productiefaciliteit van de Westelijke Staten in Phoenix, Arizona, waar uw metalen carportkit wordt verpakt en verzonden.

Leave Reply

Required fields are marked *