Waar carportkit kopen?

Nog maar 18 op voorraad - binnenkort bestellen. Als u op zoek bent naar een carport in een specifiek gebied, raadpleegt u ook onze pagina Carport Locaties om te zien hoe EZCarports voldoet aan de behoeften in uw regio. Als richtlijn past een 12' brede carport op maat in één auto, een 22' brede stalen carport past op twee full-size auto's en een 26' brede carport biedt plaats aan drie middelgrote auto's. Neem contact op met uw plaatselijke bouwafdeling om te bepalen of dit op u van toepassing is voordat u uw nieuwe stalen carport koopt.

Wij bieden carports van 12 ′ breed tot 70 ′ breed voor een verscheidenheid aan residentiële en commerciële doeleinden. Dit worden utility carports of opslagcarports genoemd; ze dienen het dubbele doel van voertuigbescherming en buitenopslag. Standaard carports voor één auto gaan meestal tot 18 'breed; ze kunnen echter worden aangepast aan de gewenste breedte wanneer ze met uw bouwspecialist worden besproken. Het is belangrijk om de juiste kleuren voor uw carport te kiezen, zodat deze bij uw smaak past en goed past bij andere omliggende structuren.

Het is erg belangrijk om rekening te houden met het weer in uw omgeving bij het kiezen van de dakstijl van een stalen carport. Carports met boxed-dakrand zijn goed ontworpen, duurzame staalconstructies die bedoeld zijn voor regio's die geen zware sneeuw of zware regenval ervaren.

Leave Reply

Required fields are marked *