Kan carport op de tegenslag zijn?

Garages of carports die rechtstreeks toegang hebben tot de straat, worden twintig voet (20') teruggezet van de eigendomslijn of het openbare trottoir op de. Elke lokale overheid heeft zijn eigen tegenslagvereisten voor carports. Je kunt de jouwe vinden op de website van je lokale overheid. Indien deze zich in een vereiste zij- of achtertuin bevindt, mag de structuur niet meer dan 10 voet hoog zijn.

Garages en schuren zijn niet toegestaan in voortuinen. Als het zich ergens anders op uw terrein bevindt, moet het voldoen aan de onderliggende vereisten voor hoogte, tegenslag en vloeroppervlak van uw district. Waar dit in wezen op neerkomt, is dat je je buren niet op de hoogte hoeft te stellen van je carport. Als uw carport niet voldoet aan de juiste uiterlijkvereisten, wordt uw bouwvergunning niet goedgekeurd.

Veel gemeenschappen staan je echter niet toe om onder geen enkele omstandigheid een carport in je voortuin te bouwen. Als u van plan bent een carport op uw terrein te bouwen, moet u ervoor zorgen dat u alle juiste stappen doorloopt om ervoor te zorgen dat dit legaal gebeurt. Als uw woning vreemd gevormd is of te klein is om aan de specifieke tegenslagvereisten te voldoen, kunt u mogelijk geen carport bouwen. Voordat u een bouwplan ter beoordeling indient, moet u ervoor zorgen dat uw carport voldoet aan alle uiterlijkvereisten van uw lokale overheid.

Uw buurman mag mogelijk klagen over het lawaai van u bij het bouwen van uw carport als u buiten de toegewezen uren bouwt. Als u op zoek bent naar een carport op uw terrein, heeft u waarschijnlijk een paar vragen over de tegenslagvereisten. Hoe dicht uw carport bij de grens van uw eigendom kan worden gebouwd, hangt af van de voorschriften van uw gemeenteraad. Als u de juiste vergunningen hebt verkregen en uw carport voldoet aan alle vereiste tegenvalwetten, kan uw buurman geen bezwaar maken.

Sommige gemeenschappen staan je toe om alleen onder bepaalde omstandigheden een carport voor je huis te bouwen. Door te controleren met de vereisten van zowel uw staat als lokale overheden voor de installatie van carport, wordt ervoor gezorgd dat alles legaal wordt gedaan.

Leave Reply

Required fields are marked *