Is het goedkoper om je eigen carport te bouwen?

De kosten voor het bouwen van een carport zijn een fractie van de bouwkosten van de garage. Als u zich zorgen maakt over de bescherming van uw auto tegen barre weersomstandigheden, kunt u een carport bouwen door een paar stappen te volgen. Het bouwen van een carport is een stuk goedkoper dan een garage. Het kost je veel als je een extra garage voor je auto wilt bouwen.

Dus, hoe bouw je een carport goedkoop? Het kopen van een metalen carport wordt goedkoper dan helemaal opnieuw bouwen, vooral als je een aannemer inhuurt. Een carport biedt een betaalbaar alternatief voor een garage voor degenen die bescherming voor hun voertuig willen, maar die vanwege budgetbeperkingen misschien niet in staat zijn om een hele structuur te bouwen. De gemiddelde carport vereist de diensten van een paar ervaren aannemers omdat het proces de voorbereiding van de locatie omvat, uitgraven, betongieten, constructie, elektrische benodigdheden en andere stappen die mogelijk moeten voldoen aan de lokale bouwvoorschriften en normen. Het is heel gebruikelijk om dit type constructie voor een camper te bouwen, omdat ze over het algemeen niet in garages passen.

Het is een van de meest eenvoudige structuren om te bouwen en biedt bijna allemaal dezelfde voordelen als een afgesloten garage. Als je geen garage hebt maar de zon, regen en sneeuw van je auto wilt houden, is het een goede oplossing om een carport te bouwen. HOA-voorschriften kunnen bepaalde bouwmaterialen specificeren, beperken waar u een carport kunt plaatsen, of de grootte ervan kunt regelen of, de VvE kan u gewoon koud maken. Het is heel gebruikelijk dat mensen metalen carports bouwen met een bovenkant van polycarbonaat, maar ze kunnen ook worden geleverd met stoffen of metalen bovenkanten.

Als je erover nadenkt om een carport te bouwen, heb je waarschijnlijk al gekeken naar tientallen verschillende bouwopties en stijlen van gespecialiseerde fabrikanten. De kosten voor het bouwen van uw carport variëren afhankelijk van of u een prefab kit hebt gemonteerd of een aangepaste carport hebt gebouwd. Je vindt carports meestal in maten van 12 voet bij 20 voet en 20 voet bij 20 voet, maar het is mogelijk om je build aan te passen aan een maat die bij je past. Veel carports zijn geen goede kandidaten om in te sluiten, in dat geval kunt u overwegen om in plaats daarvan een garage te bouwen.

In dit geval wordt het hele gebouw off-site gebouwd en bij u thuis afgeleverd voor eindmontage of verzonden in een kit die moet worden gemonteerd en geïnstalleerd door uw aannemer of doe-het-zelf. Het plaatsen van een metalen carport is een geweldige manier om uw voertuigen te beschermen zonder de duizenden dollars uit te geven die het bouwen van een afgesloten garage kost. Aan de andere kant, als u van plan bent om uw carport op een betonnen pad te bouwen, hoeft u niet veel gedoe te maken.

Leave Reply

Required fields are marked *