Houden carports sneeuw buiten?

Hoewel een metalen carport u niet per se een vrij pad naar de rijbaan achterlaat, zorgt het er in ieder geval voor dat de sneeuw en het ijs zich op uw voertuig verzamelen. Sneeuw is echter ook een van de grootste risico's voor een onjuist ontworpen metalen carport. carports voorkomen dat er vorst ontstaat op uw auto en eronder. Omdat het dak van de Carport warmer is dan de buitenlucht, straalt het warmte af naar het voertuig en vertraagt het de snelheid waarmee uw auto afkoelt bij vriesweer.

Het mooie van een carport is dat hij alle stress en sneeuw van uw voertuig (en) wegneemt. De carport neemt die stress echter op zich, en als je een koude winter ervaart, compleet met enkele meters sneeuw, houdt je carport mogelijk honderden ponden sneeuw tegen. Naarmate elke nieuwe storm meer op de grond en uw carport dumpt, kan de structuur beginnen door te zakken. In het ergste geval kan uw carport instorten en al die sneeuw, gordelroos, hout en andere materialen op uw auto dumpen.

Zelfs een kleine ineenstorting kan veel werk en geld kosten om goed op te ruimen, daarom moet u ervoor zorgen dat uw carport het volhoudt in winterse omstandigheden, dit en elk winterseizoen. Als u weet wat de verschillende soorten krachten zijn die van invloed kunnen zijn op uw stalen garage, stalen carport of ander metalen gebouw, kunt u een betere installatieplaats plannen en ervoor zorgen dat uw constructies niet vallen bij het eerste teken van harde wind of de eerste sneeuwbelasting. Als je een carport hebt met een dak in verticale stijl, weet je dat dit ontwerp de sneeuw van de zijkant laat glijden voordat deze zich begint te verzamelen. Hoewel u wat onderhoud aan uw carport moet uitvoeren, vermindert er slechts één de hoeveelheid tijd die u besteedt aan het rondscheppen en opruimen van uw auto.

Als je je op een bepaald moment tijdens deze taak onstabiel voelt op de ladder, is het misschien beter om naar beneden te klimmen en een professional in te huren om de sneeuw en het ijs voor je te verwijderen. Laten we dit dus in meer detail bekijken, om te ontdekken hoe een carport precies voorkomt dat vorst zich bovenop uw auto en eronder ophoopt - en ook kijken of een carport echt beter is dan een garage. Voor betere prestaties en verbeterd gebruiksgemak kunt u overwegen om een nieuwe carport helemaal opnieuw te ontwerpen met het oog op de winter. Carports gemaakt van hout zijn vatbaarder voor degradatie door blootstelling aan de elementen, dus periodieke afdichting kan helpen om de levensduur van uw carport te verlengen.

Er zijn verschillende niveaus van sneeuwbelastingen die het overwegen waard zijn als u meer te weten komt over de impact van een sneeuwbelasting op uw metalen carport of gebouw. Als uw carport afvoerkanalen of goten bevat, wilt u ze net als de rest van uw huis schoonmaken. Door het driehoekige ontwerp kan sneeuw van bovenaf vallen zonder zich op de autoschuilplaats op te stapelen of zelfs in de auto te dringen. Uiteindelijk voorkomen carports zeker dat er vorst ontstaat op uw auto - en eronder - omdat het dak warmte naar het voertuig afstraalt en de snelheid vertraagt waarmee uw auto afkoelt bij ijskoud weer.

Door dit toe te passen op de context van een stalen carport, zouden carportafdekkingen als dode lasten worden beschouwd, maar alles wat tijdelijk op het dak wordt geplaatst, zou een actieve belasting zijn. Het open karakter van een standaard carport maakt het heel gemakkelijk te gebruiken, omdat je vanuit elke richting in en uit kunt stappen. Een wetenschappelijk ontworpen autoschuilplaats kan de schade aan uw auto door regen en sneeuw aanzienlijk verminderen. U kunt een hoek van de carport verbinden met de grondstang en vervolgens de grondstang diagonaal aan de grond verankeren, waardoor een driehoek wordt gevormd en meer stabiliteit wordt gebracht.

Leave Reply

Required fields are marked *