Hoeveel kost het om een carport voor 2 auto's te bouwen?

Carports met twee auto's meten meestal gemiddeld 20 voet bij 20 voet, maar sommige meten 24 bij 24 voet. In sommige gebieden kan een carport zelfs worden ingesloten in goedkope omhulsels of gevelbeplating, waardoor het bijna identiek is aan een garage, maar tegen een beetje een lagere prijs. Het toevoegen van een carport kan de wederverkoopwaarde van uw huis verhogen als deze ondergewaardeerd wordt voor de buurt. In tegenstelling tot garages worden carports niet beschouwd als afgesloten of leefbare ruimte, dus het is meestal gemakkelijker om lokale vergunningen te krijgen om er een te bouwen.

Deze eenvoudig te bouwen autoschuilplaats bestaat meestal uit een dak dat op palen wordt ondersteund en is naast een huis gebouwd. Over het algemeen zijn de kosten van metalen carports redelijk uniform in het hele land, dus u zult waarschijnlijk een vergelijkbaar kostenbereik zien voor elk individueel model dat u overweegt. Om een bouwvergunning te verkrijgen, moeten huiseigenaren de stad voorzien van een plattegrond van de voorgestelde carport dat de omvang en tegenslagen van vastgoedlijnen laat zien. Hoewel grote fabrikanten doorgaans carportprijzen vrij uniform landelijk vaststellen, kunnen de arbeidskosten voor installatie variëren, evenals de kosten van specifieke functies zoals hierboven besproken.

Wanneer een huiseigenaar een schuilplaats wil voor een auto of een ander type uitrusting, maar geen methode om deze als aangrenzende opslagruimte (zoals een garage) aan het huis toe te voegen, is een carport een betaalbare oplossing. Als u kiest voor een prefab carport (meestal gemaakt van metaal of polycarbonaat), kunt u besparen op de arbeidskosten. Wat u ook wilt beschermen, van auto's tot boten tot zelfs een werkplek, een carport is een perfecte aanvulling voor uw huis. Als u een huis bezit en geen traditionele garage heeft, maar u wilt een manier om regen, zon en sneeuw van uw auto te houden, is het uitzoeken van uw carportkosten een goede oplossing.

En hoewel het twee auto's en een werkruimte kan huisvesten, zal het niet dezelfde hoeveelheid materialen vereisen om dergelijke ruimte te bieden. Dat gezegd hebbende, moet u mogelijk rekening houden met hoge transport- of verzendkosten ten opzichte van de totale carportkosten. Deze grotere carport kan gemakkelijk twee of drie auto's bevatten, en het dak is ontworpen om bij het huis te passen om een naadloze look te creëren.

Leave Reply

Required fields are marked *