Hoeveel kost een carportkit?

De meeste metalen carports worden verkocht als kits die ter plaatse moeten worden gemonteerd. carports zijn er in verschillende soorten, materialen en stijlen. Sommige typen werken beter voor een specifieke installatie dan andere, waarbij rekening wordt gehouden met ruimte en ruimte. Draagbare carports worden vaak als tijdelijk beschouwd en kunnen gemakkelijk worden verplaatst.

Deze zijn bijna altijd prefab en hebben vaak stoffen hoezen in plaats van volledige daken. Vrijstaande carports zijn de meest voorkomende ontwerpen en kunnen in verschillende ruimtes op uw terrein worden geïnstalleerd. Bijgevoegde carports moeten echter vaak op maat worden gebouwd om bij uw huis te passen. Hieronder staan de gemiddelde kosten om elk type te installeren.

U kunt kiezen uit verschillende maten metalen carports tegen verschillende prijzen. En de afmetingen zijn afhankelijk van of u een carport wilt bouwen voor een enkele auto, twee auto's, meerdere auto's of een recreatievoertuig (camper). Hoewel u op maat gemaakte carports kunt bouwen van de andere materialen, komt het veel minder vaak voor en aanzienlijk duurder. Bovendien zijn de kosten voor het bouwen van een carport, zelfs met ingehuurde hulp, veel lager dan de kosten voor het bouwen van een nieuwe garage.

De kosten voor het bouwen van een carport zullen anders zijn als u in Colorado, Florida, Indiana, Maryland, New Mexico, Ohio of Pennsylvania woont. Dit zijn de veelvoorkomende factoren; de prijs hangt echter ook af van het aanpassen dat u maakt in uw carport Kits. Uw aannemer houdt rekening met ruimte en ruimte voordat hij een specifiek type carport aanbeveelt. Bovendien zijn carports vrij eenvoudig te bouwen en te installeren, meestal kost een ervaren professional een dag of minder.

U kunt een grote verscheidenheid aan carports vinden op basis van type, dakbedekkingsmateriaal, dakstijl, grootte van de carport en het aantal voertuigen dat het herbergt. U kunt kijken welke van toepassing zijn op uw situatie en een ruwe schatting krijgen van het budget dat u nodig heeft voor uw totale carportkosten. Hoewel grote fabrikanten doorgaans carportprijzen vrij uniform landelijk vaststellen, kunnen de arbeidskosten voor installatie variëren, evenals de kosten van specifieke functies zoals hierboven besproken. Afhankelijk van de ruimte en ruimte die je hebt voor een carport, kun je kiezen tussen de verschillende stijlen en de manier waarop ze zijn geïnstalleerd.

Als u wilt dat de panelen ook uw huis van stroom voorzien, moet de carport groter zijn dan een enkele auto en in veel gevallen groter zijn dan een carport met twee auto's. Een prefab carport met twee auto's vereist doorgaans minstens 16 uur werk om te installeren, dus een team van vier ervaren installateurs zou het in vier uur moeten kunnen doen. Natuurlijk kun je op een later tijdstip ook een carport ombouwen tot een garage als je merkt dat je extra beveiliging nodig hebt. Het hebben van hout voor het grootste deel van het materiaal voor uw carport is heel gebruikelijk als u een aangepaste structuur wilt maken.

Leave Reply

Required fields are marked *