Carport wat is de definitie?

Zelfstandig naamwoord een schuilplaats voor een auto bestaande uit een dak ondersteund op palen, gebouwd naast een huis. Een overdekte structuur voor auto-opslag, meestal bevestigd aan een huis en niet volledig afgesloten als een garage, maar met ten minste één kant open naar buiten. Een schuilplaats voor een auto bestaande uit een dak ondersteund op palen, gebouwd naast een huis. In de jaren dertig tot en met de jaren vijftig werden carports ook gebruikt door Frank Lloyd Wright in zijn Usonian Houses; een idee dat hij waarschijnlijk kreeg van Griffin, een voormalige medewerker.

Kortom, Gismo Power, die Ginsberg-Klemmt oorspronkelijk ontwierp voor de campus van New College, is een carport die je auto beschermt tegen de elementen en tegelijkertijd oplaadt en hij is volledig mobiel. Sloane House in Elmhurst, Illinois, in 1910, wordt gecrediteerd als het eerste bekende huis ontworpen met een carport. Hij hervatte zijn aanvallen in 1999 met de verkrachting van een 13-jarig meisje dat werd ontvoerd in een carport achter een flatgebouw. In de jaren dertig tot en met de jaren vijftig werden carports ook gebruikt door Frank Lloyd Wright in zijn Usonian Houses, een idee dat hij misschien heeft gekregen van Griffin, een voormalige medewerker.

Ze verklaarde dat het bieden van een vreugdevuur voor het roosteren van hotdogs en marshmallows, evenals het creëren van een dansruimte op een carport of garage een goedkope, leuke manier was om een geweldig feest te organiseren. In 1913 werden carports ook in dienst van andere Prairie School-architecten zoals de firma Purcell in Minneapolis, Feick %26 Elmslie in hun ontwerp voor een residentie in Lockwood Lake, Wisconsin. Ja, meneer; de ingang van de garage daar, min of meer carport; ja, de ingang is van Westbrook. Deze voorbeeldzinnen worden automatisch geselecteerd uit verschillende online nieuwsbronnen om het huidige gebruik van het woord 'carport' weer te geven.

Een carport is een overdekte structuur die wordt gebruikt om voertuigen, voornamelijk auto's, beperkte bescherming te bieden tegen regen en sneeuw. Dus ik was daar, op de trede naar de deur van de carport, keek neer op de doos, voelde me schuldig omdat ik hem had gehuurd. Wijlen architectuurhistoricus David Gebhard suggereerde dat de term carport voortkwam uit het gebruik van de functie in Streamline Moderne residenties uit de jaren dertig. Centraal verwarmde accommodatie met dubbele beglazing met veel aantrekkelijke kenmerken, waaronder carport en achterserre.

Een carport is een overdekte structuur die wordt gebruikt om voertuigen, voornamelijk auto's, beperkte bescherming te bieden tegen de elementen.

Leave Reply

Required fields are marked *