Schuren

Schuren

Groter dan een tuinhuis, met meer opslagcapaciteit, maar toch heel gelijkaardig is de schuur. Meestal wordt een schuur enkel geplaatst door personen die heel wat opslagcapaciteit nodig hebben, of voor bijvoorbeeld dieren in onder te brengen of… Als bijgebouw!

schuren

Schuren materialen

Schuren waren vroeger heel populair. Hierdoor vind je ze vandaag vaak nog terug bij oudere woningen.
Voornamelijk werden schuren opgebouwd uit steen. Tegenwoordig hebben schuren een andere betekenis en invulling gekregen waardoor er meerdere materialen op de markt zijn gekomen. Daardoor zijn naast stenen schuurtjes, ook houten schuren populair.

Stenen schuren zijn stevig, en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Ze zijn als het ware een extra ‘huisje’ op zich. Het voordeel van stenen schuren is dat ze perfect aan kunnen sluiten bij het uitzicht van de woning.
Een tweede voordeel is dat ze ideaal te gebruiken zijn voor gasten onder te brengen of zelfs dieren.

Houten schuurtjes zijn stevig en geven een natuurlijke uitstraling. Afhankelijk van de isolatie kan je deze ruimte ook gebruiken voor het onderbrengen van gasten, dieren of andere materialen.

Kostprijs van een schuur

Zelf een schuur bouwen is minder prijzig dan een schuur te laten bouwen. Toch word je waarschijnlijk beperkt in de mogelijkheden als je een schuur zelf gaat bouwen.
Afhankelijk van de materialen en extras waarvoor je kiest, zal de prijs ook wijzigen.

Benieuwd naar de kostprijs van een schuur naar jouw wensen? Vraag een gratis offerte aan via onze offertedienst en kies zelf of je al dan niet verder wilt gaan met de aannemer. Dit alles is gratis en vergt geen enkele aankoopverplichting!

Gratis offertes

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes aan voor bijgebouwen. Zo kan je tot wel 30% besparen!

 • Naam + Voornaam

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Email adres

  Telefoonnummer

  Welk bijgebouw?

  Materiaal bijgebouw?

  Beschrijf de uit te voeren werken zo gedetailleerd mogelijk.

  De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Bij-gebouwen.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via offerte@terras-overkappingen.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.