Bijgebouwen Engelse stijl

Bijgebouwen Engelse stijl

Een bijgebouw met een Engelse stijl wordt getypeerd door het vele hout (eikenhout) dat wordt gebruikt. Meestal wordt het hout in horizontale of verticale latten naast of boven elkaar aangebracht en zit er in deze houten constructie ook heel wat rondingen en mogelijk ook steunpalen.
Een ander kenmerk is het dak.
Het hout loopt niet door tot het bovenste deel van het bijgebouw, meestal wordt gekozen voor een dakpannen afwerking.

Bijgebouw in Engelse stijl Inspiratie

 Deze garage in Engelse stijl kan twee auto’s onderbrengen en is voorzien van een opbergruimte daarboven. Doordat de Engelse stijl zo landelijk is, is het altijd mooi om te werken met klimplanten of andere beplanting die rondom het bijgebouw wordt geplaatst. Om de landelijke stijl te accentueren werd ook gekozen voor een rustiek raam en een rustieke buitenverlichting.

Dit eiken poolhouse in Engelse stijl is vrij simplistisch, maar wel heel praktisch. Door te werken met heel wat ramen (waarin telkens een kruispatroon zit om de rustieke stijl door het volledige poolhouse door te trekken) is er heel wat natuurlijk licht.

Voor de dakafwerking werd niet gekozen voor dakpannen, maar wel voor shingles.

Een modern poolhouse met afdak en overkappingen. Hier werd gekozen voor een houten bijgebouw, deels geverfd, deels vernist.

Hier werd voor blauw gekozen aangezien het zo mooi past bij het azuurblauwe water van het zwembad.

Wederom wordt de kleur doorbroken -hier door de natuurlijke houtkleur- om geen te eenzaam kleurenpalet te creëren.

De kozijnen van de deuren en ramen zijn uit een wit PVC vervaardigd.

Dit tuinhuis in Engelse stijl is een beetje specialer van vorm. Met een half rieten dak past dit cottage tuinhuis bij iedere tuin.

Zoals je kan zien is dit tuinhuisje een multifunctioneel bijgebouw, waarin ook een terrasoverkapping zit ondergebracht met een geïntegreerde schouw om iedere avond lekker lang buiten te kunnen genieten zonder kou te hebben.

Gratis offertes

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes aan voor bijgebouwen. Zo kan je tot wel 30% besparen!

 • Naam + Voornaam

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Email adres

  Telefoonnummer

  Welk bijgebouw?

  Materiaal bijgebouw?

  Beschrijf de uit te voeren werken zo gedetailleerd mogelijk.

  De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Bij-gebouwen.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via offerte@terras-overkappingen.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.